Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβούλους στα Χανιά, του συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Απόστολος Βουλγαράκης, συναντήθηκε την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, με την Πρόεδρο, κα Χελιουδάκη Μαρία, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Χανίων.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαρίστησε τον κ. Βουλγαράκη για την μέχρι
σήμερα συνεργασία και προσφορά των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων προς το Σύλλογο. Συζήτησαν θέματα που απασχολούν το Σύλλογο, όπως η ανάγκη να αποκτήσουν οι τρίτεκνες οικογένειες ίσα δικαιώματα και οφέλη με εκείνα των πολύτεκνων οικογενειών, ώστε να βελτιωθεί ποιότητα ζωής τους.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου ζήτησε τη συμπαράσταση του κ. Βουλγαράκη ώστε να δημιουργηθεί παράρτημα του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Χανιά, σε χώρους που έχει παραχωρήσει ο Δήμος. Αφού ο κ. Βουλγαράκης διαβεβαίωσε τα μέλη του Συλλόγου ότι ο ίδιος και οι υπηρεσίες της Π.Ε. Χανίων θα είναι πάντα στο πλευρό τους, στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους, δέχτηκε ευχές για «καλή επιτυχία» στον επερχόμενο εκλογικό στίβο.
Στη συνέχεια, ο κ. Βουλγαράκης με τους υποψηφίους Περιφερειακούς Συμβουλους, επισκέφτηκαν το Περιφερειακό Υποκατάστημα Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων ΙΚΑ – ΕΤΑΜ Χανίων, όπου συζήτησε με τον Διευθυντή, κ. Στέλιο Αντετάκη, και το προσωπικό του ΙΚΑ, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι, όπως και οι ασφαλισμένοι.
Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους θα περιοδεύσουν αύριο Πέμπτη και ώρα 19.00 στην περιοχή της Σούδας.
http://www.cretalive.gr/ekloges2014/post/me-to-sullogo-triteknwn-o-apostolos-boulgarakhs