Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Επίσκεψη κ. Σκουλάκη στα γραφεία του Συλλόγου



Μ. Σκουλάκης: “Στηρίζουμε στην πράξη τις τρίτεκνες & πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου μας” 

Συνάντηση με τους συλλόγους Τριτέκνων και Πολυτέκνων Ν. Χανίων είχε την Τρίτη 29 Απριλίου ο Δήμαρχος Χανίων και εκ νέου υποψήφιος, Μανώλης Σκουλάκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του «Χανιά: Μαζί για τον Δήμο μας».

 Στο πλαίσιο των επισκέψεων ο κ. Σκουλάκης συναντήθηκε με τα προεδρεία των δύο συλλόγων και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις για θέματα που απασχολούν τις οικογένειες που αντιπροσωπεύουν.

 Αρχικά, ο κ. Σκουλάκης βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου Πολυτέκνων με τον πρόεδρο του συλλόγου πατέρ Ευτύχιο Ανδρουλάκη και τον αντιπρόεδρο Δημ. Λειψάκη να εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς το πρόσωπο του κ. Σκουλάκη για την στήριξή και τις παρεμβάσεις που έκανε το προηγούμενο διάστημα υπέρ των πολύτεκνων και ειδικά για την συνδρομή του στο θέμα της επίλυσης των οικοπέδων στην έκταση που έχει κάνει δωρεά η τοπική εκκλησία στην περιοχή του Ελευθερίου Βενιζέλου.

 Ο Μανώλης Σκουλάκης από την πλευρά του τόνισε το έντονο ενδιαφέρον του ίδιου και της παράταξης του για τα θέματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες του τόπου μας δηλώνοντας ότι «θα συνεχίσουμε να δείχνουμε με πράξεις τη στήριξη μας για τις πολύτεκνες οικογένειες του δήμου μας. Ήδη έχει γίνει μια πολύ σημαντική παρέμβαση όπως είναι αυτή της μείωσης των ανταποδοτικών τελών κατά 50%, ενώ ήδη ευελπιστούμε πως το επόμενο διάστημα θα μπορέσουν να κάνουμε μειώσεις και στα τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης».

 Στην συνέχεια ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης επισκέφθηκε τα νέα γραφεία του συλλόγου Τριτέκνων Χανίων όπου συναντήθηκε με την πρόεδρο Μαρία Χελιουδάκη και μέλη του συλλόγου, οι οποίοι και αυτοί από την πλευρά τους ευχαρίστησαν τον κ. Σκουλάκη για το ενδιαφέρον και την έμπρακτη στήριξή του ίδιου αλλά και του Δήμου, στις 5.500 οικογένειες του συλλόγου, υπογραμμίζοντας την άριστη συνεργασία που υπάρχει τα τρία τελευταία χρόνια.