Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

               ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

 Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Χανίων καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Ιουνίου και ώρα 17:00 το απόγευμα στην αίθουσα του εργατικού κέντρου στην οδό Μάρκου Μπότσαρη.
Θέματα ημερήσιας διάταξης :
1. Απαλλαγή του Δ.Σ. και της ελεγκτικής επιτροπής
2. εκλογή οριστικού προεδρείου (πρόεδρος-γραμματέας- μέλος) για τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης.
3. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός β’ εξαμήνου 2013.
4. Ενημέρωση για θέματα της ΟΠΟΤΤΕ (Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος)
5. Ενημέρωση για θέματα του Συλλόγου μας.
6. Ενημέρωση για απόφαση και έγκριση για Σύσταση Συνεταιρισμού Τριτέκνων Χανίων.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επομένη ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ την ίδια ώρα (17:00 το απόγευμα ) στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα. Επειδή είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί η απαρτία όπως ορίζεται από το καταστατικό του Συλλόγου την πρώτη Τετάρτη ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ για αποφυγή ταλαιπωρίας ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ.