Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Το μεσημέρι της Δευτέρας 19-5-2014 οι υποψήφιοι του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ κ. Δαμαβολίτης Κωνσταντίνος, κ. Καπαρουδάκης Παντελής, κ. Αλεξάκης Μιχαήλ, και κ. Αννουσάκης Ιωάννης , συναντήθηκαν με την πρόεδρο Χελιουδάκη Μαρία και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Χανίων, στα γραφεία του Συλλόγου στα Χανιά και συζήτησαν μαζί τους για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τρίτεκνοι. Η Δ/κση του Συλλόγου έκανε ενημέρωση για τα προβλήματα των οικογενειών και ειδικά των πολυμελών όπως οι Τριτέκνοι ,το ζοφερό οικονομικό κλίμα, η απαξίωση των εργασιακών σχέσεων, η συνεχόμενη μείωση εισοδήματος , η αύξηση της φορολογίας , η Ανεργία και την υπογεννητικότητα που μαστίζει το νομό Χανίων . Το Δ.Σ του συλλόγου τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί η τρίτεκνη οικογένεια για λόγους κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας. Απόφαση και δέσμευση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για το ότι εμείς και μετά τις εκλογές θα είμαστε κοντά σας. Κοντά στα θέματα που σας απασχολούν κοντά στις δίκαιες διεκδικήσεις σας .