Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε.


                     Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ 


     Με την ένταξη των Συλλόγων Τριτέκνων της Καβάλας και της Κω, των οποίων η έγκριση μετά την αποστολή και έλεγχο των σχετικών εγγράφων στο Δ.Σ. της 6ης Απριλίου, οι Σύλλογοι μέλη της ΟΠΟΤΤΕ ανέρχονται πλέον σε 43. Καλωσορίζουμε τους νέους Συλλόγους και χαιρόμαστε που αυτή η οικογένεια έχει γίνει μία από τις μεγαλύτερες '' πολύτεκνες '' οικογένειες της χώρας μας.
     Είναι βέβαιο πως με τη δύναμη που μας δίνουν οι Σύλλογοι μέλη μπορούμε να πετύχουμε όλους μας τους στόχους και να φτάσουμε στην πολυπόθητη εξομοίωση. Ενημερωτικά άλλοι δύο Σύλλογοι πρόκειται να ενταχθούν στην ΟΠΟΤΤΕ εντός των ημερών.


ΜΟΝΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΕΝΟΣ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΡΓΟ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ