Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ


Τι είπε ο υπουργός Παιδείας στη σημερινή εκπομπή του Γ. Παπαδάκη

 Ο υπουργός Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος παρευρέθηκε σήμερα στην εκπομπή ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 του Γ. Παπαδάκη και μίλησε για θέματα που αφορούν μεταξύ άλλων τις Πανελλαδικές Εξετάσεις, τις ειδικές κατηγορίες και τις μετεγγραφές φοιτητών.
Πιο συγκεκριμένα,
 - οι Πανελλαδικές Εξετάσεις θα ξεκινήσουν στις 27 Μαΐου ενώ η λήξη των μαθημάτων θα γίνει στις 21 Μαΐου, - προωθείται νομοθετική ρύθμιση για τις ελεύθερες μετεγγραφές των πολυτέκνων καθώς θα εισάγονται στις σχολές με βάσεις που θα είναι κοινές για όλους τους υποψήφιους
 - εξετάζεται εκ νέου το δικαίωμα συμμετοχής στις Πανελλαδικές Εξετάσεις με το 10% (χωρίς νέα εξέταση) και για τους υποψήφιους του 2012, - θα επανεξεταστούν οι ενστάσεις των φοιτητών στα αποτελέσματα των μετεγγραφών και θα υπάρξει αποκατάσταση όπου υπάρχουν λάθη.