Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Με την επιθυμία των Κρητών προχωρούμε για το Παγκρήτιο «Χαμόγελο του Παιδιού»


«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:30 π.μ. σε Παγκρήτια Συνάντηση για τα Παιδιά,η οποία θα πραγματοποιηθεί στο «Σπίτι Πολιτισμού» Εμμ. Βερνάρδου 12, πλατεία Μικρασιατών, Παλαιά Πόλη Ρεθύμνου,
 Η Συνάντηση έχει στόχο την εκτενή ενημέρωση των παρευρισκομένων για τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού μας πανελλαδικά καθώς και την επιθυμία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» να αποκτήσει φυσική παρουσία στη φιλόξενη Κρήτη, μετά το διαρκές κάλεσμα των Κρητών.
Οι προσκεκλημένοι, εθελοντές, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και αρμόδιων κρατικών φορέων, Σύλλογοι Κρητών, Εθελοντικοί φορείς καθώς και ομογενείς, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον πρόεδρο του «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» κ. Κώστα Γιαννόπουλο και τους συνεργάτες του, για τις δράσεις που υλοποιούνται σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Κρήτη καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να συμβάλουν στην στήριξη του έργου του Οργανισμού για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
 Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι Κρήτες θα σταθούν για μία ακόμα φορά αρωγοί του έργου μας.