Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΡΥΖΙΟΥ

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΑΣ

Μετά από αλλεπάλληλες πιέσεις της Διοίκησης της ΟΠΟΤΤΕ προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα δοθεί στους δικαιούχους τροφίμων της Ε.Ε. και ρύζι μετά από την υπ’ αριθμ. 33/1752/07-01-2014 Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σύμφωνα με την διακήρυξη υπ’ αριθμ. 3425/Χ.Δ./2...014 περί:
ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για την «Ανάθεση υπηρεσιών υλοποίησης του Εθνικού Προγράμματος Δωρεάν διανομής Ρυζιού Parboiled σε απόρους της Χώρας», συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης 3.900.000,00 ΕΥΡΩ, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Από Απρίλιο έως Ιούνιο θα φτάσει το ρύζι στους δικαιούχους

http://opotte.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8219.html