Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΦΟΡΑ


Τα καταστήματα ΦΙΝΟ CRETA Market προσφέρουν στα μέλη του συλλόγου Γονέων 3τέκνων Ν. Χανίων και στα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Ν. Χανίων τις παρακάτω εκπτώσεις.
 -10% σε φρούτα-λαχανικά-κρέας ( εξαιρούνται τα προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε προσφορά )
 -5% σε τρόφιμα και απορρυπαντικά ( εξαιρούνται το γάλα , η ζάχαρη , ο στιγμιαίος Nescafe καθώς και τα προϊόντα που βρίσκονται ήδη σε προσφορά )
 Για την πραγματοποίηση της έκπτωση είναι απαραίτητη η επίδειξη του αποδεικτικού μέσου της ιδιότητας μέλους του εκάστοτε συλλόγου στο ταμείο.
 Επίσης τα καταστήματα μας προσφέρουν σε όλους τους πελάτες τους την δυνατότητα να αποκτήσουν πλούσια δώρα μέσο του προγράμματος Bonus Card συλλέγοντας πόντους με τις αγορές τους.
Κεντρικό Κατάστημα: Αν. Γογονή 88 Χανιά
Υποκατάστημα : Αλ. Παπαναστασίου και Γενεράλη Λενταριανά