Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ Γ.ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΒΙΑΚ


ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε 
 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΡΙΩΝ ΤΕΚΝΩΝ 
 ΠΡΟΣ : Γεν. Νοσοκομείο Χανίων 
 ΘΕΜΑ : Δωρεά 

    Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Χανίων, είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός και αριθμεί πάνω από 5.200 οικογένειες . Η παρουσία μας στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας είναι ενεργή και στηρίζουμε τις οικογένειες που εκπροσωπούμε με διάφορες ενέργειες όπως δωρεάν τρόφιμα , ρουχισμό , σχολικά είδη και οικονομική βοήθεια σε περιπτώσεις άμεσης ιατρικής ανάγκης .
    Στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθησίας και ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, σε συνεργασία με την MOBIAK που στηρίζει τις ενέργειές μας, θα θέλαμε να κάνουμε μια δωρεά στο Νοσοκομείο Χανίων «Άγιος Γεώργιος » δύο (2) αναπηρικά καροτσάκια και ένα πιεσόμετρο στο Αιματολογικό τμήμα του Νοσοκομείου . Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την αποδοχή.



 Με εκτίμηση 
Το Δ.Σ.