Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο προς Κτελ Χανίων-Ρεθύμνης


         Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Νομού Χανίων θα ήθελε να ευχαριστήσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Κτελ Χανίων-Ρεθύμνης για την μείωση 25% των εισιτηρίων των Τρίτεκνων Οικογενειών για τα ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ δρομολόγια .
          Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει για την ευγένεια και την ανθρωπιά που έδειξε το Δ.Σ. του Κτέλ προς τις Τρίτεκνες οικογένειες τις οποίες εκπροσωπεί.
          Εύχεται επίσης στην επέκταση της μείωσης και για τα ΕΝΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ δρομολόγια , αφού όπως έχει διαπιστωθεί από τις σφραγίσεις των καρτών Τριτεκνίας είναι αρκετές οικογένειες ,που από εδώ και στο εξής θα χρησιμοποιούνε το Κτέλ Χανίων-Ρεθύμνης ( 5.200 οικογένειες τριτέκνων στα Χάνια, και 1200 οικογένειες στο Ρέθυμνο).