Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΑΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ


ΑΔΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ 3454/2006 ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΓΙΑ 2000 Κ.Ε ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.
ΕΚΑΤΟ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΑ. ΑΠΟ 1929 Κ.Ε. ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ. ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 1060 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ 400 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ 660 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ....

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!!