Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΣΤΟ Α21


          Σταδιακά θα αρχίσει να γίνεται η πληρωμή από τον ΟΓΑ για το οικογενειακό επίδομα σε όσους έχουν κάνει διόρθωση στο έντυπο Α21 ενώ η δ δόση του επιδόματος θα καταβληθεί εντός του Δεκεμβρίου .
          Χρήματα στον λογαριασμό τους ,αυτές τις ημέρες, θα δουν δικαιούχοι για το οικογενειακό επίδομα που έχουν κάνει διόρθωση στο Α21 και έχουν υποβάλλει τα δικαιολογητικά στους ανταποκριτές του ΟΓΑ που αποδεικνύουν την μεταβολή από την αρχική αίτηση αφού ο Οργανισμός θα προχωρήσεις σε σταδιακές πληρωμές το επόμενο διάστημα.
          Τι χρειάζεται να κάνει όποιος δεν΄έχει πάρει χρήματα από το οικογενειακό επίδομα ΟΓΑ λόγω λάθους. Συγκεκριμένα από τα μέσα Οκτωβρίου έχει δοθεί η δυνατότητα για διόρθωση στο taxisnet σε όσους έχουν υποβάλει ηλεκτρονικά το έντυπο Α21, για την χορήγηση του οικογενειακού επιδόματος από τον ΟΓΑ (Ενιαίο Επίδομα στήριξης τέκνων και Ειδικό Επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών).
           Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις διορθώσεις στην Αίτηση-Δήλωση A21, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Taxisnet της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (ΓΓΠΣ). Στην συνέχεια, οι αιτούντες θα πρέπει να προσκομίσουν άμεσα στον Ανταποκριτή του ΟΓΑ, του Δήμου κατοικίας τους, τα απαραίτητα δικαιολογητικά (πλην του εντύπου Ε1) που έχουν επιλέξει κατά τη συμπλήρωση της Αίτησης-Δήλωσης A21, προκειμένου να ελεγχθούν από τις Αρμόδιες Υπηρεσίες του ΟΓΑ.

 Η διαδικασία μέχρι στιγμής ήταν εφικτή από τους ανταποκριτές του ΟΓΑ.

Πηγή: www.dikaiologitika.gr