Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΜΙΧΑΛΗ
Μετά την πρώτη συνάντηση της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. με τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Παπαδόπουλο Μιχάλη στις 4/10/2013 ακολούθησε νέα συνάντηση την Δευτέρα 25/11/2013 στο Υπουργείο Μεταφορών όπου συζητήθηκε εκ νέου το θέμα της φορολογίας των αυτοκινήτων μεγάλου κυβισμού   ( 2000 cc ). O κ. Παπαδόπουλος έδωσε εντολή να σταλεί αμέσως επιστολή στον κ. Στουρνάρα και στον Πρωθυπουργό για την οριστική λύση του συγκεκριμένου προβλήμστος.
Επίσης μας ενημέρωσε πως εντός της εβδομάδας θα έχει απάντηση από την Ομοσπονδία των Κ.Τ.Ε.Λ. αλλά και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για πιθανή έκπτωση στα εισιτήρια για τους Τρίτεκνους.
Παρόντες από την Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. οι κ.κ. Αχλαδιανάκης, Χελιουδάκη, Δήμος, Τζαβέλλα, Βακουφτσή, Πατσώνα και Κοϊδου.