ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΦ
525 γρ. Αλεύρι ΚΟΥΛΑ
300 γρ. ηλιέλαιο
1 βανίλια
1 κουτ. γλυκού Μπέικιν Πάουντερ
100 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα και περασμένα στο multi
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί, υπολογίζουμε έξτρα ζάχαρh - άχνη για το πασπάλισμα και ψεκάζουμε με ανθόνερο τους κουραμπιέδες μόλις βγουν από το φούρνο όταν ακόμη είναι ζεστοί και τους πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη.