Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

Hμερήσια εκδρομή στην Αράδαινα

 ΕΚΔΡΟΜΉ

Την Τετάρτη 8/11 θα κάνουμε μια ημερήσια εκδρομή στην Αράδαινα στην γιορτή του Μιχαήλ Αρχαγγέλου οπου θα παρακολουθήσουμε την λειτουργία της εκκλησίας και στην συνέχεια θα υπάρχει δωρεάν φαγητό (πιλάφι, βραστό κτλ) . Στην συνέχεια θα πάμε μια βόλτα στα Σφακιά και στην επιστροφή θα σταματήσουμε στην Λίμνη Κουρνά για καφεδάκι.
Η κανονική τιμή ανα άτομο είναι στα 15,00€ για τους τρίτεκνους προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου Io tours η τιμή θα είναι στα 12,00€
το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι όταν θα επικοινωνείτε για κράτηση στην ημερήσια εκδρομή να ενημερώνετε ότι είστε Μέλη του Συλλόγου Τριτεκνων Χανίων!
Ευχαριστούμε.

Ημερήσια εκδρομή 08/11
Γιορτή Αρχαγγέλου Μιχάηλ στην Αράδαινα
…….απογευματινό καφέ στην Λίμνη Κουρνά !
Πληροφορίες/κρατήσεις θέσεων 👇
Io tours
📍Σαρπηδωνος 4
☎️28210-27497
📞6980204212 Στέλλα