Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι τρίτεκνοι εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής που δεν θεωρήθηκαν διοριστέοι από τον ΑΣΕΠ θα πρέπει να ακολουθήσουν την διαδικασία που αναφέρει ο δικηγόρος της Ομοσπονδίας τριτέκνων Ελλάδας ΟΠΟΤΤΕ. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί του. Το τηλέφωνο υπάρχει στην σελίδα με τις πληροφορίες της ένστασης. Η ανακοίνωση του είναι η παρακάτω. Εκ του Δικηγορικού Γραφείου Ευάγγελου Γ. Αυγουλά και Συνεργατών, παρέχουμε πρότυπο ένστασης κατά των προσωρινών πινάκων που έχει αναρτήσει ο ΑΣΕΠ από τις 20/11/2019 και αφορούν την Προκήρυξη 3ΕΑ/2019 μονίμων θέσεων της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Δείτε την ένσταση εδώ ➡️ https://bit.ly/2QQD5Ju https://bit.ly/2QQD5Ju