Μήνυμα Συλλόγου:

Στόχος μας είναι η εξομοίωση των τριτέκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες οικογένειες και τα οφέλη τους, η βελτίωση της διαβίωσης των τριτέκνων οικογενειών του νομού μας, η ανάπτυξη καλών σχέσεων μεταξύ των μελών του.

Το Δ.Σ. ζητά τη συμπαράσταση όλων εσάς των μελών του Συλλόγου. Ευχαριστούμε πολύ, όλους αυτούς που έχουν βοηθήσει μέχρι σήμερα, αλλά και αυτούς που θα προσφέρουν τη βοήθεια τους στο μέλλον. Είναι σίγουρο πως όλοι μαζί ενωμένοι θα πετύχουμε τα μέγιστα.

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    Σήμερα Τετάρτη 19 Μαρτίου αντιπροσωπία της Ομοσπονδίας μας επισκέφθηκε το Υπουργείο Παιδείας απαιτώντας να συναντήσει τον Υπουργό και να ενημερωθεί σχετικά με το '' τι μέλει γενέσθαι'' για τους υποψήφιους τρίτεκνους των Πανελλαδικών μετά την απόφαση του ΣτΕ περί αντισυνταγματικότητας του μέτρου της μοριοδότησης αυτών (αφού είχαν προηγηθεί άκαρπες τηλεφωνικές επικοινωνίες).
    Τελικά πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Αθανάσιο Κυριαζή ο οποίος ασχολείται με τα θέματα της Ανώτατης Εκπαίδευσης και μας ενημέρωσε πως ο Υπουργός σε συνεργασία με τους Νομικούς Συμβούλους του Υπουργείου εξετάζει τρόπους αντιμετώπισης του προβλήματος του έχει προκύψει ώστε να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση η οποία και τους άμεσα ενδιαφερόμενους να ικανοποιεί αλλά και να μην εμπίπτει σε ατοπήματα όπως αυτό της αντισυνταγματικότητας του προηγούμενου μέτρου.
     Πρόκειται να υπάρξει ενημέρωση εντός των προσεχών ημερών και λάβαμε την υπόσχεση πως δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι φετινοί υποψήφιοι. Την ΟΠΟΤΤΕ εκπροσώπησαν οι Τζαβέλλα Μαριάνθη Αντιπρόεδρος Γ', ο Κοντός Δημήτρης Αναπλ. Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καθώς επίσης και οι Δροσάκης Μανώλης Πρόεδρος του Συλλόγου Περιστερίου και ο Τασίκας Γεώργιος Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μεταμόρφωσης. Κατατέθηκαν επιστολές οι οποίες αναφέρονται και σε άλλα θέματα των τριτέκνων τα οποία εμπίπτουν στο τρέχον Υπουργείο και ζητήθηκε συνάντηση και με τον ίδιο τον Υπουργό κ. Αρβανιτόπουλο.